EVEN VOORSTELLEN

Tuincentrum “Het Westen” in Leerdam is een familiebedrijf dat ruim 30 jaar bestaat. Naast de passie voor alles wat groeit en bloeit, heeft “Het Westen” nog een passie: VUURWERK!

Ruim 50 jaar geleden is er begonnen met de verkoop van consumenten vuurwerk op het Laantje van Van Iperen 30 te Leerdam. Al die jaren is er betreffende de opslag en verkoop van vuurwerk voldaan aan alle voorschriften en is er een goede naam opgebouwd in Leerdam en omstreken.

Zelf je vuurwerkshow schieten

In de vuurwerkbranche is in al die jaren heel veel veranderd. Vroeger had je slechts pakketten, lichte cakejes, pijlen, kanonslagen en fonteinen. Het assortiment was dus een stuk beperkter. Tegenwoordig is de vuurwerkregelgeving zo ruim dat je met consumenten vuurwerk zelfs een bijna professionele show kunt maken.

Vuurwerkassortiment uitgekozen op kwaliteit

Vuurwerkwereld Het Westen verkoopt alleen 1e klas kwaliteitsvuurwerk van o.a. de merken Pro-line, Excellent en Asian Budget. Alle artikelen uit onze collectie en outlet bevatten het CE keurmerk.

Vuurwerkwereld ChinaTown

VESTIGINGEN IN LEERDAM, WOERDEN EN ALMERE

Toe aan het verbreden van onze horizon zijn er in de loop der jaren, naast de winkel in Leerdam, nieuwe vestigingen geopend. Vuurwerkwereld heeft nu 3 verkooppunten; Leerdam, Woerden en Almere:

U bent van harte welkom in al onze vuurwerkwinkels waar U deskundig wordt geholpen.

Team Vuurwerkwereld Het Westen

UITGEBREID VUURWERKASSORTIMENT

Consumentenvuurwerk is er in vele soorten en maten. Van klein kindervuurwerk, zoals trektouwtjes en sterretjes, tot 500 gram cakes waarmee u met uw eigen vuurwerkshow de complete straat verbaast zult doen staan.

Vuurwerkproducten Het Westen

VUURWERKWERELD AANBOD

Een kleine opsomming van ons zeer uitgebreide assortiment.

Sierpotten, ook wel cakes genoemd, zijn er van klein tot groot. We hebben het hier over de vuurwerkpotten die u op de grond plaatst en die na aansteken prachtige boeketten de lucht in schieten. De zwaarste cakes die verkocht mogen worden zijn 500 gram en bieden u gegarandeerd geweldig luchtspektakel. Of u nu meer van harde knallen houdt of juist van veel kleuren en sier, in alle categorieën bent u bij Vuurwerkwereld aan het juiste adres.

Vuurwerkpakketten voor de hele familie, voor de kids of voor wie het professioneler aan wilt pakken: de keuze is enorm. Alles gemengd en per pakket verschillend, om u altijd de beste keus te bieden.

Onder categorie F1 vallen o.a. fonteinen, grondbloemen, sterretjes, knalerwten, trektouwtjes en crackling balls. Vuurwerk uit deze categorie (bij ons treft u een uitgebreid assortiment!) mag het hele jaar door verkocht en afgestoken worden. Dus ook vóór 18.00 uur op oudejaarsdag!

Over ProLine vuurwerk

Wij zijn dealer van GBV Weco Vuurwerk. Zij hebben in 1998 de merknaam ProLine uitgedacht en uitgewerkt. Doel: kwalitatief hoogwaardig vuurwerk maken met een professionele uitstraling en uitwerking, alsmede betaalbaar geprijsd.

Proline doet het goed in de markt en hun uitdaging is om steeds weer de fraaiste nieuwe effecten te ontwikkelen en te laten produceren. Naast Pro-Line zijn ook Pyroprofs, Excellent, Pyrostyle, Pyromaniacs, Asian Style en 31-12 merknamen die exclusief door GBV worden geproduceerd, geïmporteerd en geleverd aan detaillisten. GBV beschikt inmiddels in totaal over bijna 3 miljoen kilo opslag!

pro-line-fireworks-vuurwerk

Enkele speerpunten van ProLine vuurwerk:

• Een compleet vuurwerkassortiment, interessant voor iedere Nederlander
• Alle producten volgens de veiligheidsnormen, en voorzien van CE-markering
• Kwaliteitscontrole door eigen mensen, zowel in China als in Nederland
• Sterke verkoopondersteuning, medewerkers met verstand van één product: Vuurwerk!

Als trotse ProLine dealer hopen we ook u in één van onze vestigingen terug te zien als tevreden klant.