vuurwerkwinkel-chinatown-in-woerden

Al jarenlang dé in de wijde omgeving populaire vuurwerkwinkel in Woerden

Bij Vuurwerkwereld ChinaTown (voorheen ChinaTown) in Woerden ben je aan het juiste adres voor het beste en goedkoopste vuurwerk. Scherpe aanbiedingen vind je in onze vuurwerk OUTLET. Ons uitgebreide assortiment heeft voor jong en oud en in iedere prijscategorie prachtige producten te bieden zodat u ook deze jaarwisseling knallend (en natuurlijk veilig!) het nieuwe jaar kan inluiden.

pro-line-fireworks-vuurwerk

Wij zijn dealer van GBV Weco Vuurwerk. Zij hebben in 1998 de merknaam ProLine uitgedacht en uitgewerkt. Doel: kwalitatief hoogwaardig vuurwerk maken met een professionele uitstraling en uitwerking, alsmede betaalbaar geprijsd.

Enkele speerpunten van ProLine vuurwerk:

• Een compleet vuurwerkassortiment, interessant voor iedere Nederlander
• Alle producten volgens de veiligheidsnormen, en voorzien van CE-markering
• Kwaliteitscontrole door eigen mensen, zowel in China als in Nederland
• Sterke verkoopondersteuning, medewerkers met verstand van één product: Vuurwerk!

Waarom kiezen voor Vuurwerkwereld ChinaTown?

Consumentenvuurwerk is er in vele soorten en maten. Van klein kindervuurwerk, zoals trektouwtjes en sterretjes, tot 500 gram cakes waarmee u met uw eigen vuurwerkshow de complete straat verbaast zult doen staan. Bij Vuurwerkwereld vind je altijd de producten die het beste bij je passen om zo gegarandeerd knallend het nieuwe jaar in te luiden.

Wij hopen u dit jaar te mogen verwelkomen in onze vuurwerkwinkel en u volgend jaar weer als een tevreden klant terug te zien.

Vuurwerkwereld ChinaTown

Waar vind je ChinaTown Woerden

Vuurwerkwereld ChinaTown Woerden is te vinden op de Leidsestraatweg 227 tegenover Garage Van Beynum.