Vuurwerkwinkel ChinaTown in Woerden

Al jarenlang dé in de wijde omgeving populaire vuurwerkwinkel in Woerden

Bij Vuurwerkwereld ChinaTown (voorheen ChinaTown) in Woerden ben je aan het juiste adres voor het beste en goedkoopste vuurwerk. Scherpe aanbiedingen vind je in onze vuurwerk OUTLET. Ons uitgebreide assortiment heeft voor jong en oud en in iedere prijscategorie prachtige producten te bieden zodat u ook deze jaarwisseling knallend (en natuurlijk veilig!) het nieuwe jaar kan inluiden. Heeft u onze populaire lijnen Evolution Fireworks (voor de echte liefhebbers), Pangu Fireworks en Renaissance al ontdekt?

pro-line-fireworks-vuurwerk

Wij zijn dealer van GBV Weco Vuurwerk. Zij hebben in 1998 de merknaam ProLine uitgedacht en uitgewerkt. Doel: kwalitatief hoogwaardig vuurwerk maken met een professionele uitstraling en uitwerking, alsmede betaalbaar geprijsd.

Bestel online: Webshops 2023 zijn geopend!

Gelukkig kan je bij ons je vuurwerk al jarenlang online bestellen, makkelijk, snel en met hoge (voorverkoop) kortingen! De webshops zijn geopend, dus surf snel naar de Webshop van ChinaTown Woerden. Hou onze website en onze Facebookpagina’s goed in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de vuurwerkverkoop van 2023.

Volg ons op Facebook

Volg Vuurwerkwereld Het Westen hier en je bent altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze winkel, de acties en het assortiment.

Waarom kiezen voor Vuurwerkwereld ChinaTown?

Enkele speerpunten van ProLine vuurwerk:

 • Een compleet vuurwerkassortiment, interessant voor iedere Nederlander
 • Alle producten volgens de veiligheidsnormen, en voorzien van CE-markering
 • Kwaliteitscontrole door eigen mensen, zowel in China als in Nederland
 • Sterke verkoopondersteuning, medewerkers met verstand van één product: Vuurwerk!
 • Dealer van kwalitatief ProLine vuurwerk (lees meer op deze pagina), met o.a. de topmerken Asian Budget, Excellent, Evolution Fireworks, St8ment Fireworks, en meer.
 • Al vele jaren ervaring en tevens tevens te vinden bij Vuurwerkwinkel Almere en Vuurwerkwereld Leerdam.
 • Deskundig personeel helpt je aan de juiste informatie en producten.
 • Altijd scherpe aanbiedingen en acties.
 • Goede prijs- en kwaliteitsverhouding.
 • Online webshop – Het beste vuurwerk in Woerden koop je nu ook online.
 • D.m.v. video’s in onze webshop weet je zeker dat je het juiste vuurwerk in handen krijgt!

Consumentenvuurwerk is er in vele soorten en maten. Van klein kindervuurwerk, zoals trektouwtjes en sterretjes, tot 500 gram cakes waarmee u met uw eigen vuurwerkshow de complete straat verbaast zult doen staan. Bij Vuurwerkwereld vind je altijd de producten die het beste bij je passen om zo gegarandeerd knallend het nieuwe jaar in te luiden.

Wij hopen u dit jaar te mogen verwelkomen in onze vuurwerkwinkel en u volgend jaar weer als een tevreden klant terug te zien.

Vuurwerkwereld ChinaTown

Beoordeel de winkel in Woerden

Heb jij de vuurwerkwinkel al eens bezocht en ben je tevreden over onze service en producten? Laat dan een review voor ons achter op onze Google bedrijfspagina. Daarmee help je ons en onze potentiële bezoekers, bedankt!

Laat een review achter

Waar vind je Vuurwerkwinkel ChinaTown Woerden

Vuurwerkwereld ChinaTown Woerden is te vinden op de Leidsestraatweg 227 tegenover Garage Van Beynum.