2022 – Creëer je eigen vuurwerkshow met onze ‘compound’ pyroboxen!

Oud en nieuw vieren we bijna allemaal met vuurwerk. De één houdt het bij sterretjes, de ander verrast liever de hele straat met complete vuurwerkshows. Bij Vuurwerkwereld het Westen is iedereen van harte welkom. Veilige vuurwerkpakketjes voor de hele familie, knallers voor de jeugd, mooie sierpotten voor de liefhebbers of complete compoundboxen voor de échte vuurwerkfanaten. Een compoundbox bestaat uit meerdere cakes die zijn doorgelont en je daarom maar één keer hoeft aan te steken. Gegarandeerd steel jij de show!

Continue reading “2022 – Creëer je eigen vuurwerkshow met onze ‘compound’ pyroboxen!”

2022 – VIDEO – Grote voorraad Westen Mines, Westen Thunder Twins & Westen Thunder Salvo

De voorbereidingen voor de verkoop van 2022 zijn in volle gang! De webshops draaien op volle toeren en de honderden pallets met vuurwerk staan klaar om uitgepakt te worden. Tijdens dit schrijven, 12 november 2022, lijkt nieuwjaarsdag nog zo ver weg, maar het is nog slechts 7 weken van ons vandaan! Dit jaar in ons uitgebreide assortiment, de Westen Mines, Westen Thunder Twins en Westen Thunder Salvo. Items die je absoluut niet wilt missen.

Continue reading “2022 – VIDEO – Grote voorraad Westen Mines, Westen Thunder Twins & Westen Thunder Salvo”

2019 – Evolution Fireworks en nieuwe top producten!

Een jaar vliegt zo aan je voorbij en dan ineens is het alweer de hoogste tijd om je bezig te houden met het nieuwe vuurwerkseizoen! De jaarwisseling van 2019 op 2020 is alweer in het vooruitzicht en zodoende zijn we alweer druk bezig met alle voorbereidingen voor de vuurwerkverkoop. Met als grootste nieuws het aanbod van Evolution Fireworks in ons assortiment!

Continue reading “2019 – Evolution Fireworks en nieuwe top producten!”