2020 – Vuurwerkwereld is er klaar voor!

Het is weer zo ver! De donkere dagen staan voor de deur en we leven alweer toe naar de feestdagen en natuurlijk de jaarwisseling! Na een lange periode van voorbereidingen zijn we er weer helemaal klaar voor. 

Een jaar vliegt zo aan je voorbij en dan ineens is het alweer de hoogste tijd om je bezig te houden met het nieuwe vuurwerkseizoen! De jaarwisseling van 2020 op 2021 is alweer in het vooruitzicht en zodoende is het weer tijd voor de vuurwerkverkoop! Dat doen we dit jaar veilig, coronaproof en volledig volgens de ‘Covid-19 richtlijnen’ van de overheid.

Corona en vuurwerkverkoop

Alles draait dit jaar om de coronauitbraak en daarom moeten we ook bij de vuurwerkverkoop scherp en alert blijven. Dat doen we samen! Bij Vuurwerkwereld zijn in alle vestigingen de nodige maatregelen getroffen om veilig en coronaproof je vuurwerk te kunnen bestellen.

Bestel online: Webshops 2020 zijn geopend!

Gelukkig kan je bij ons je vuurwerk al jarenlang online bestellen, makkelijk, snel en coronaproof! De webshops zijn geopend, dus surf snel naar de webwinkels van LeerdamWoerden en Almere. Hou onze website en onze Facebookpagina’s goed in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de vuurwerkverkoop van 2020.

Vuurwerk Outlet

Verder hebben we ook dit jaar uiteraard weer de Vuurwerk Outlet voor goedkoop en kwalitatief vuurwerk! De outlet artikelen vind je uiteraard weer in onze vuurwerkfolders (medio november online).

Het-Westen-Thunder-Salvo-Mines Het Westen Thunder

Niet getreurd! De zeer populaire Het Westen Thunder is uit het assortiment, maar we hebben geweldige vervangers ontwikkeld! Check daarom onze Het Westen Thunder SalvoHet Westen Thunder Twins en Het Westen Mines!

Volg Vuurwerkwereld op Facebook

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de vuurwerkverkoop, acties en aanbiedingen en alle coronamaatregelen. Voor Leerdam en Woerden volg je de algemene Facebookpagina van Vuurwerkwereld Het Westen. Voor de vuurwerkwinkel in Almere klik je hier.

Beoordeel onze winkels op Google

Ben jij tevreden over Vuurwerkwereld Het Westen? Laat dan een review achter op onze Google bedrijfspagina’s. Daarmee help je ons en iedereen die naar Vuurwerkwereld zoekt, waarvoor onze dank!

Tot ziens bij Vuurwerkwereld Het Westen! Wij wensen iedereen alvast een geweldige jaarwisseling toe!

Het team van Vuurwerkwereld Het Westen