2022 – Creëer je eigen vuurwerkshow met onze ‘compound’ pyroboxen!

Oud en nieuw vieren we bijna allemaal met vuurwerk. De één houdt het bij sterretjes, de ander verrast liever de hele straat met complete vuurwerkshows. Bij Vuurwerkwereld het Westen is iedereen van harte welkom. Veilige vuurwerkpakketjes voor de hele familie, knallers voor de jeugd, mooie sierpotten voor de liefhebbers of complete compoundboxen voor de échte vuurwerkfanaten. Een compoundbox bestaat uit meerdere cakes die zijn doorgelont en je daarom maar één keer hoeft aan te steken. Gegarandeerd steel jij de show!

Defqon.1 pyrobox

In onze webshops tref je meer dan 30 compounds aan, de keuze is groots! Nieuw is ook de Defqon.1 Pyrobox in samenwerking met Q-Dance. Deze box is dé must-have voor liefhebbers van de ‘hardere stijlen’ en is naast een luxe collectie van sierpotten ook voorzien van diverse gadgets en ondersteunende muziek!

Accelerator 8.0 

Klaar om de straat op stelten te zetten? Bekijk dan zeker de Accelerator 8.0 compound, de grootste compoundset beschikbaar! Deze set bestaat uit vier hele dikke compounds met ieder 100 schoten. In totaal een complete vuurwerkshow van wel 400 schoten zwaar siervuurwerk. In rap tempo klappen de salvos de lucht in. Indruk maken doe je zo! Let op, dit product is zo groot, dat afhalen met twee personen verplicht is!

Webshops

Alle compounds vind je in onze webshops, in het menu kies je voor ‘compounds’ voor het complete overzicht. De webshops zijn geopend, dus surf snel naar de webwinkels van LeerdamWoerden en Almere.

Openingstijden vuurwerkwinkels

Wil je liever in de winkel bestellen? De vuurwerkwinkel in Leerdam is vanaf 15 december 2022 weer in het tuincentrum te bezichtigen. Dagelijks (ma-vr) van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur kunt u het assortiment komen bekijken en uw vuurwerk bestellen. De vuurwerkwinkels in Woerden en Almere zijn open op zaterdag 24 december, dinsdag 27 december en woensdag 28 december van 12.00 tot 17.00 uur.

Officiële verkoopdagen

De officiële verkoopdagen zijn dit jaar op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 december 2022. Donderdag en vrijdag zijn alle vestigingen geopend van 7.00 tot 21.00 uur. Zaterdag van 7.00 tot 18.00 uur.