2022 – VIDEO – Grote voorraad Westen Mines, Westen Thunder Twins & Westen Thunder Salvo

De voorbereidingen voor de verkoop van 2022 zijn in volle gang! De webshops draaien op volle toeren en de honderden pallets met vuurwerk staan klaar om uitgepakt te worden. Tijdens dit schrijven, 12 november 2022, lijkt nieuwjaarsdag nog zo ver weg, maar het is nog slechts 7 weken van ons vandaan! Dit jaar in ons uitgebreide assortiment, de Westen Mines, Westen Thunder Twins en Westen Thunder Salvo. Items die je absoluut niet wilt missen.

Sinds 2020 zijn de bekende en onwijs populaire Westen Thunder single shots helaas bij wetgeving verboden. Wij begrijpen dat dit natuurlijk voor de fans niet leuk is en hebben hard gewerkt aan een oplossing. Daarom dit jaar nieuw in ons assortiment een perfect alternatief voor onze single shot; De Westen Mines, Westen Thunder Twins en Westen Thunder Salvo!

De Westen Mine is een geweldige crackling knetter mine. Schiet een schot super heftige knetter de lucht in! Verkrijgbaar in bulk van 24, 72 of zelfs 216 stuks! Ook nieuw zijn de Westen Thunder Twins! Dit familielid is een zeer heftige enkelschots knettermine in combinatie met twee dikke knalbombettes! Musthave! Ook deze zijn in bulk te verkrijgen van 12, 36 of 96 stuks. Last but not least; de Westen Thunder Salvo! Deze Westen Thunder Salvo is opgebouwd uit zes stuks van de beroemde Westen Thunder single shots. In een salvo van zes schoten tegelijk ramt hij de lucht in! Per set van 12 stuks!

Grote voorraad

Voorbereid op de grote populariteit van onze Westen producten hebben we groots ingeslagen. Bijzonder veel pallets staan klaar in de enorme opslagloods. Zo getuigen de onderstaande filmpjes! Natuurlijk zijn alle Westen items te verkrijgen in al onze vestigingen in Woerden, Almere en Leerdam.

Bestel ze direct in onze webshop

Je vind onze Westen artikelen via deze link, zorg echter wel dat je één van onze winkels geselecteerd hebt, anders zul je onze eigen Westen producten niet in de webshop zien.

Facebook

Volg alles over onze producten en de aanstaande vuurwerkverkoop ook op onze Facebookpagina. Voor Leerdam en Woerden volg je de algemene Facebookpagina van Vuurwerkwereld Het Westen. Voor de vuurwerkwinkel in Almere klik je hier.

Aan Westen Mines, Thunder Twins en Thunder Salvo’s geen tekort